Miksi valita hääjuhlapaikaksi ravintola?

Häiden juhlapaikkaa miettiessään moni toivoo, että voi itse keskittyä juhlintaan ja jättää tarjoilut ja siivoamisen muiden harteille.
Tässä tapauksessa hääjuhla ravintolassa on oiva vaihtoehto. Ravintola Blue Peterissä luot juhlaasi upean merellisen tunnelman.

Moni toivoo, että tärkeään päivään voi valmistautua rauhassa ja itse hääjuhlassa keskittyä viihtymään hyvän ruuan sekä vieraiden kanssa.
Lauttasaaressa sijaitseva ravintola Blue Peter on juhlapaikka hääparille, joka haluaa häät lumoavassa merellisessä tunnelmassa, oli vuodenaika sitten mikä tahansa.
Henkeäsalpaavat maisemat ovatkin tämän monipuolisen juhlapaikan ehdoton suola.

Tyylikkään ja modernin mutta silti lämminhenkisen Blue Peterin isompaan juhlatilaan mahtuu jopa 140 henkilöä, ja sieltä on näkymät kolmeen eri ilmansuuntaan.
Bonuksena löytyy lisäksi oma terassialue suojaisen satama-altaan ja ilta-auringon suuntaan.
Ravintolasta löytyvät tilat myös pienempien, intiimien hääjuhlien viettoon.

Miksi sitten järjestää häät ravintolassa? Listasimme 5 hyvää syytä:

1. Hääjuhla ravintolassa on avaimet käteen vaihtoehto – mitään ei tarvitse itse järjestää, jollei näin halua.
Hääpari voi keskittyä tärkeimpään: päivästä, toisistaan ja vieraistaan nauttimiseen.

2. Sopivan menun voi valita joko valmiista häämenuista tai suunnitella yhdessä keittiömestarin kanssa sopivan kokonaisuuden.
Ravintolassa onnistuvat myös niin pöytiin tarjoilut kuin buffetmenutkin.
Myös erityisruokavaliot on helppo huomioida, sillä ravintolalla on niistä kokemusta ja asiantuntemusta.

3. Henkilökunnalla on harjaantuneisuutta juhlien järjestämisestä. He osaavat kiertää yleisimmät sudenkuopat ja tarjoilu sujuu ammattilaisen otteella.
Näin hääparin tai vieraiden ei tarvitse stressata. Henkilökunnan puoleen on myös helppo kääntyä mieltä askarruttavissa asioissa, jos kysyttävää ilmenee.

4. Miljöö on valmiiksi tyylikäs. Hääpari voi halutessaan voi tuoda omia koristeluita, mutta kaikki löytyy tarvittaessa valmiina.
Omaa persoonallista ilmettä ja vaikkapa tiettyä teemaa voi korostaa itse hankituilla koristeyksityiskodilla, jotka istuvat hyvin mietittyyn kokonaisilmeeseen.
Henkilökunta auttaa myös tässä asiassa.

5. Siivous sujuu sutjakkaasti – ravintolan puolesta. Kaikki on valmiina ja kaiken voi jättää huoletta niikseen.
Seuraavana päivänäkään ei tarvitse murehtia siivoamisesta, vaan voi keskittyä olennaiseen, eli rakkaaseen puolisoonsa ja hääpäivän jälkitunnelmointiin.